Tri Fysio ☏ 0599-582235

Voor een snelle en accurate behandeling met of zonder verwijzing

Belangrijke informatie over het Coronavirus

Datum: 14 April 2022

Per 13 april heeft Tri Fysio besloten dat er in de gehele praktijk geen mondkapje meer gedragen hoeft te worden. Mocht u het op prijs stellen dat de fysiotherapeut er wel een gebruikt dan kunt u dit bij hem of haar aangeven en wordt er wel een mondkapje gedragen. 


Datum: 28 februari 2022

Per 25 februari 2022 geldt er geen mondkapjesplicht meer in Nederland. U hoeft vanaf heden geen mondkapje meer te dragen in onze praktijken. Als u zich daar prettiger bij voelt mag dit natuurlijk wel. De fysiotherapeuten dragen het mondkapje wel als de behandeling binnen de anderhalve meter plaatsvindt.


Datum: 21 december 2021

N.a.v. de persconferentie van 19 december zijn er voor ons geen veranderingen.
Wij mogen ons vak blijven uitoefenen op de manier zoals wij dat nu doen.

Wij mogen gebruik blijven maken van SportPlaza ook al zijn de sportscholen gesloten.

Wandelen met Tri Fysio wordt voorlopig uitgesteld tot er versoepelingen mogelijk zijn.

Met kerst en nieuwjaarsdag is onze praktijk gesloten.
Voor en na de feestdagen hanteren wij onze reguliere openingstijden.


Datum: 4 november 2021

Naar aanleiding van de laatste persconferentie en het advies van de beroepsgroep hanteren wij vanaf zaterdag 6 november onderstaande regels in onze praktijk:

 • De gezondheidscheck blijft van kracht.
 • Wanneer mogelijk geldt tijdens de behandeling de 1,5 meter regel.
 • In de hele praktijk wordt het dragen van een mondkapje weer verplicht.
 • In de oefenzaal mag de patient het mondkapje af doen tijdens het sporten/bewegen.
 • Voor de zorg binnen onze praktijken geldt geen QR check. Dit geldt dus ook voor groepsbehandelingen en fysiofitness.
 • Voor de behandelingen die in SportPlaza plaatsvinden is de QR code wel verplicht.

Datum: 22 januari 2021

In verband met het ingaan van de avondklok is onze praktijk op werkdagen geopend tot 20.30 uur.

Dit is de informatie van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/avondklok


Datum: 1 oktober 2020

Vanaf 1 oktober adviseert onze beroepsvereniging, in het belang van de volksgezondheid en om de veiligheid van fysiotherapeut en patiënt te waarborgen, het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Omdat we u graag willen blijven helpen dragen cliënten en therapeuten vanaf vandaag mondmaskers in al onze praktijken. Heeft u zelf geen mondmasker bij u? Dan kunt u er bij ons een voor €1,- kopen


Datum: 30 september

Tri Fysio is nog steeds geopend!

Om dit zo te houden vragen wij u nogmaals aandacht voor het volgende:

 • Bij griep- of luchtwegklachten, koorts of verkoudheid blijft u thuis en maakt u een nieuwe afspraak wanneer u weer klachtenvrij bent.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Kom op de afgesproken tijd. Dus niet te vroeg en kom zoveel mogelijk alleen.
 • Neem uw eigen badhanddoek mee.
 • Wij verzoeken u uw handen bij binnenkomst te desinfecteren
 • Hoest en nies in uw elleboog

Vanuit de beroepsgroep is het in de meeste gevallen niet verplicht een mondkapje te dragen maar als u graag door uw fysiotherapeut behandeld wilt worden met een mondkapje en u bent zelf ook bereid om een mondkapje te dragen kunt u dit bij de secretaresse of bij uw eigen fysiotherapeut aangeven.

Alleen samen krijgen we Corona onder controle!


Datum: 1 mei

GROEN LICHT VOOR VEILIG OPSCHALEN FYSIOTHERAPIE (RIVM/VWS)

Vandaag kwam eindelijk het bericht waarop gewacht werd:
Groen licht om de fysiotherapeutische zorg behoedzaam en stapsgewijs weer op te schalen.

Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol. We hebben de noodzakelijke maatregelen getroffen, zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige manier kunnen hervatten.

We zijn vanaf maandag 4 mei dan ook weer geopend voor fysieke zorg, met inachtneming van het hiervoor ontwikkelde triage stappenplan.

Bent u al in behandeling bij ons? U hoeft ons dan niet te bellen, maar wordt persoonlijk door ons benaderd.

Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak neem dan contact op via 0599-582235 of info@trifysio.n


Datum: 1 april

Update Corona!

Naar aanleiding van de persconferentie van 31 maart zijn wij helaas genoodzaakt om alle fysieke behandelingen tot 28 april uit te stellen. Indien mogelijk worden behandelingen omgezet in digitale of telefonische afspraken. Deze afspraken worden, als u hiervoor verzekerd bent, vergoed als reguliere fysiotherapie door uw zorgverzekeraar. In een uitzonderlijk geval dat een fysieke behandeling noodzakelijk is zullen we strenge hygiëne maatregelen nemen en beschermingsmiddelen dragen.

**Voor iedereen die zorg nodig heeft zijn en blijven we goed bereikbaar!**

Het hele team van Tri Fysio zet zich er maximaal voor in om u op afstand de beste zorg te kunnen leveren. Wij danken jullie voor het begrip en hopen u zo snel mogelijk weer terug te mogen zien bij ons in de praktijk. Mocht u de komende weken onze zorg op afstand nodig hebben dan zijn we te bereiken op:

info@trifysio.nl
0599-582235


Datum

23 maart 2020

Tri Fysio open in aangepaste vorm

Huiswerkoefeningen Tri Fysio

Ondanks dat we genoodzaakt waren om onze deuren te sluiten blijven we wel bereikbaar via de telefoon, website en mail. Afgelopen weekend hebben we onze eigen huiswerkoefeningen op onze website geplaatst! Via onderstaande knop kunt u deze bekijken.

Video en telefonische consulten

Zoals eerder vermeld zijn we ook bereikbaar voor video consulten (via een beveiligde internet app) en telefonische consulten. Op deze manier kunnen wij u zoveel mogelijk helpen door het voorzien van adviezen, coaching, oefeningen en tips voor het zelf behandelen van uw klacht. Online video en telefonische consulten worden, als u hiervoor verzekerd bent, vergoed als reguliere fysiotherapie door uw zorgverzekeraar. 

Voldoende lichaamsbeweging houden?

Wil je weten wat je kunt doen om voldoende lichaamsbeweging  te krijgen of te houden? Onderstaand hebben we een knop voor jullie toegevoegd.

Wij wensen u veel gezondheid toe in deze tijden. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!


Datum

17 maart 2020

Beste klant

Wij merken dat er best veel patiënten toch een behandeling willen. Omdat wij onze, en jullie gezondheid voorop stellen zijn wij nog steeds van mening dat direct fysiek contact gemeden moet worden Maar we willen jullie er wel op attenderen dat je altijd via de mail of telefoon een video consult bij een van onze therapeuten kunt inplannen. Dit gebeurt via een digitaal beveiligde omgeving waarbij de therapeut je vraag zoveel mogelijk probeert te beantwoorden en je advies (en) of oefeningen kan geven. Ook een controle afspraak is mogelijk om te kijken of je de oefeningen goed doet en eventueel kunt uitbreiden

Voor vragen of het maken van een afspraak (video consult) mag je contact opnemen : info@trifysio.nl of telefonisch tijdens kantooruren : 0599 58 22 35


Datum

16 maart 2020

Beste allemaal,

In verband met de huidige adviezen vanuit overheidsinstanties en de verspreiding van het corona virus (COVID-19 virus) hebben wij besloten dat onze praktijk sluit tot 6 april Een lastige beslissing voor ons, maar als praktijk streven wij altijd naar goede gezondheid van u. We hebben veel mensen die binnen de risicogroep vallen, daarnaast willen wij verdere verspreiding naar familieleden en andere dierbaren voorkomen.
Zoals u waarschijnlijk heeft gezien op tv wordt een afstand van minimaal 1,5 meter geadviseerd. Tijdens de behandelingen is er vaak fysiek contact en juist lichamelijk contact brengt risico op besmetting.

Voor meer vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0599 58 22 35 of per mail info@trifysio.nl


Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze beslissing en hopelijk kunnen wij jullie vanaf 6 april weer helpen.
Team Tri Fysio


Op onze Facebook-pagina houden wij u op de hoogte.

Thema door Anders Norén