Tri Fysio ☏ 0599-582235

Voor een snelle en accurate behandeling met of zonder verwijzing

Algemene Fysiotherapie

Binnen onze praktijk kunt u voor een veelheid aan klachten van uw “bewegende delen” terecht. 

Indien u zich bij ons aanmeldt met een bepaalde klacht dan kiezen we, in samenspraak met u, voor de best aangewezen therapie.

plaatje Algemene Fysiotherapie Tri Fysio

Enkele voorbeelden van klachten:
  • Rug: Acute- (spit, geblokkeerde rug), chronische-, specifieke (Hernia, Artrose, Bechterew) rugklachten en rugklachten zonder een specifieke oorzaak.
  • Nek: Acute- en chronische nekklachten.
  • Schouder: Schouderontstekingen, “frozen shoulder”, impingmentproblematiek, instabiliteit en alle mogelijk andere schouderklachten.
  • Arm: KANS-/RSI klachten en allerhande sportletsels zoals een tennis- en golfelleboog.
  • Knie: Alle (sport)letsels. Ook voor revalidatie na onder andere kruisbandreconstructies, meniscusoperaties, artroseklachten en knieprotheses. Door het inzetten van meet- en trainapparatuur die van tevoren ingesteld wordt op een constante snelheid, revalideert u tot op hoog niveau.
  • Heup: Revalidatie na heupprotheses vanaf dag één na de operatie en sportblessures.

 
Is de betreffende fysiotherapeut niet 100% overtuigd van zijn diagnose, dan vraagt hij het oordeel van een collega want er is er altijd één in de buurt. Als uw klachten daartoe aanleiding geven, wordt u behandeld door een specialistisch geschoolde fysiotherapeut.

Waarom bewegen zo belangrijk is

Het is goed om eens stil te staan bij het belang van bewegen.

Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Regelmatige lichaamsbeweging verlaagt de bloeddruk en het cholesterol gehalte.  De kans op Diabetes type2 neemt hierdoor af en er is minder kans op overgewicht. Verder blijven uw botten langer sterk en de spijsvertering gaat beter werken.

U voelt zich gewoon beter en energieker. U kunt makkelijker ontspannen en bent beter bestand tegen stress.

 plaatje logo TriFysio

Thema door Anders Norén