Tri Fysio ☏ 0599-582235

Voor een snelle en accurate behandeling met of zonder verwijzing

Yoga

Wat is Hatha Yoga?

Hatha Yoga is een yogavorm, die door middel van lichaamshoudingen (asana’s), gecombineerd met adem-, concentratie- en ontspanningsoefeningen lichaam en geest in evenwicht brengt.

Yoga maakt het denken kalm en geeft rust en ontspanning.

Lessen

Woensdag van 19:30 tot 21:00 uur is er Hatha Yoga cursus bij Tri Fysio in Ter Apel.
De lessen bij Tri Fysio worden verzorgd door Gisela Hummel.

Zwangerschapsyoga, Bedrijfsyoga,Yoga voor gehandicapten
 YOGA EMMEN

GISELA HUMMEL 

Hatha Yoga Gisela Hummel
Sint Gerardusstraat 77
7626 CB Emmen
Tel.: 06 12217458
Email: gisela@yogaemmen.nl
Website: www.yogaemmen.nl
Gisela Hummel:

Ik werk op een aangepaste manier, die toegankelijk is voor de mens van deze tijd, vanuit de traditionele Indische en Egyptische yoga.

Het accent in mijn lessen ligt op het respectvol met het lichaam te oefenen en het te ervaren. De aandacht is gericht op jezelf en naar binnen, in het hier en nu. Je wordt je bewust van je grenzen en mogelijkheden. Je komt bij jezelf.

De yoga-houdingen maken de wervelkolom, alle gewrichten en spieren soepel en de werking van de innerlijke organen wordt geactiveerd. De lichaamshouding wordt positief beïnvloed. Blokkades komen los.

plaatje met visualisatie chakra's yoga bij Tri Fysio

De ademoefeningen bevorderen het natuurlijke ademritme. De conditie wordt verbeterd en je ontwikkelt nieuwe levenskracht en vitaliteit. Een gezond lichaam beïnvloedt het bewustzijn positief.

Yoga leert je bewust te ontspannen en los te laten; het juiste evenwicht te vinden tussen rust en beweging, spanning en ontspanning. Zelfvertrouwen en tevredenheid worden bevorderd.

In de anderhalf uur lessen wordt met Pranayama (Adem- en Energieoefeningen) en Meditatie gewerkt. Hatha Yoga is voor iedereen geschikt en is niet prestatie gericht. Iedereen werkt op zijn eigen niveau.

Belangrijk is, dat je plezier in elke oefening hebt!

Persoonlijke gegevens

Vele jaren praktische yoga-ervaring aan verschillende yogascholen in Engeland, Schotland, Duitsland en Nederland (o.a. Iyengar Yoga, Egyptische Yoga). 4 jarige Yogaopleiding bij de Saswitha Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven gevolgd.

Gespecialiseerd in Ademtherapie, Yoga in Bedrijven en Ayurvedische Massage. Vervolgopleiding in Zwangerschaps-yoga. Ik volg regelmatig bijscholingen en cursussen in binnen- en buitenland. Ben lid van de VvYN (Vereniging voor Yogaleerkrachten in Nederland), die aangesloten is bij de Europese Yoga Unie.

plaatje logo Tri Fysio Yoga pagina

Thema door Anders Norén