Tri Fysio ☏ 0599-582235

Voor een snelle en accurate behandeling met of zonder verwijzing

Yoga

Wat is Hatha Yoga?

Hatha Yoga is een yogavorm, die door middel van lichaamshoudingen (asana’s), gecombineerd met adem-, concentratie- en ontspanningsoefeningen lichaam en geest in evenwicht brengt.

Yoga maakt het denken kalm en geeft rust en ontspanning.

Lessen 

Maandag
Hatha yoga
19.00 tot 20.00 uur
20.15 tot 21.15 uur

Woensdag
Combi Hatha en Yin yoga
19.00 tot 20.00 uur
20.15 tot 21.15 uur

Locatie
Tri Fysio
Hoofdstaat 79
9561 JD Ter Apel

Carin Bergman

Mijn naam is Carin Bergman en ik geef sinds oktober 2019 yogalessen.
Mijn eerste kennismaking met yoga was nadat ik door de fysiotherapeut werd geadviseerd om eens mee te doen met de yogalessen van Gisela Hummel.  De eerste lessen begaf ik mij op een onbekend terrein en had nog geen idee wat yoga voor mij zou kunnen betekenen. Het voelde voor mij als een ontdekkingsreis waarin ik veel van mijzelf vroeg omdat ik het zo goed mogelijk wou doen. Al snel ontdekte ik dat yoga ook betekent om binnen de eigen grenzen en mogelijkheden te blijven en te doen wat goed voelt.
Ik werd mij bewust van de meerwaarde van meditatie, verbinding van ademhaling aan houdingen en leerde mij steeds beter te ontspannen.
Door de yogalessen werd ik nieuwsgierig naar de verschillende aspecten van yoga en heb bij Gisela een aantal jaren lessen gevolgd. Dat leidde tot een mooie basis en ik besloot om zelf de opleiding tot yoga docent te volgen om mij verder te ontwikkelen. Ik kwam terecht bij Open Yoga in Groningen en had direct een goed gevoel bij de manier waarop les werd gegeven waardoor ik besloot om daar de Teacher Training te volgen. In juni 2019 ronde ik het eerste deel van de opleiding af tot yoga docent en ben in augustus 2020 gestart met de vervolgopleiding.
De lessen die ik geef zijn rustige lessen waarbij verbinding wordt gemaakt tussen lichaam, ademhaling en geest. Er wordt gewerkt aan beheersing van lichaam en geest waarbij je met beide benen op de grond blijft en presteren losgelaten kan worden.
Op maandagavond zijn er Hatha yogalessen en op woensdag een combi tussen Yin &Yang.
Ben je nieuwsgierig geworden of yoga bij jou past en wat het voor jou kan betekenen dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.
Daarnaast verwijs ik je ook graag naar mijn boekingssite waarop je de les kan boeken en het gewenste abonnement kan afsluiten.
Voor meer informatie over de abonnementen zie hier.

plaatje logo Tri Fysio Yoga pagina

Thema door Anders Norén