Tri Fysio ☏ 0599-582235

Voor een snelle en accurate behandeling met of zonder verwijzing

Zonder verwijzing

Rechtstreekse toegankelijkheid

Zonder verwijsbriefje naar de fysiotherapeut
plaatje direct zonder verwijzing tri fysio
U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken.
De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts.
Voor iedereen is er wel een specialist of u jong bent of oud, last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk. Ook met specifieke klachten aan bijvoorbeeld: uw bekken, uw kaakgewricht, uw wervelkolom of een opgezette arm na een borstoperatie, kunt u terecht bij een gespecialiseerde fysiotherapeut.
Huisarts op de hoogte stellen

Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten.

Hoelang duurt een fysiotherapie behandeling?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 25 minuten (inclusief omkleden). De eerste afspraak, wanneer de intake wordt gedaan, duurt soms wat langer (maximaal 50 minuten). Dit is afhankelijk van de complexiteit van de klacht. Als je de afspraak wilt afzeggen dient dit 24 uur van tevoren gedaan te worden. Graag bij elke afspraak een handdoek meenemen.

plaatje logo Tri Fysio Zonder verwijzing pagina

Thema door Anders Norén